Conform informațiilor, un minor dintr-un centru de plasament ar fi fost lovit de angajata Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare. Femeia este judecată pentru comiterea infracțiunii de “purtare abuzivă” și au fost strânse mai multe mărturii cu privire la aceasta. Cazul s-a petrecut în 2021, însă abia acum a fost adusă în fața judecătorilor.

Citește și: Clipe de coșmar într-un centru pentru persoane cu handicap din Prahova! Instituția se confruntă cu un focar de râie

Clipe de coșmar într-un centru pentru persoane cu handicap din Prahova! Instituția se confruntă cu un focar de râie

Situație nemaiîntâlnită până acum! În anul 2023, un centru de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane adulte cu handicap din județul Prahova se confruntă cu un focar de râie.

Citește și: Una dintre persoanele de încredere a fraților Tate este acuzată că și-ar fi bătut vecinii

Incredibil cine a adus boala în instituție. Un număr de aproximativ 20 de pacienți, care se confruntă cu diverse grade de handicap, au fot diagnosticaţi cu râie. În instituția medicală se află internați 120 de beneficiari. Centrul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru persoane adulte cu handicap Călinești se află în comuna Floreşti, județul Prahova.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și:  Caz șocant în Mozambic! Un pastor s-a stins din viață după ce a încercat să țină postul lui Iisus Hristos

Ce au transmis reprezentanții instituției

Reprezentanţii centrului medical au informat că boala a fost adusă în centru de o rudă a unuia dintre pacienții internaţi.

De asemenea, conform reprezentanților instituției medicale, primul caz de scabie a fost confirmat în luna decembrie a anului trecut, iar mai apoi afecțiunea s-a extins și la alți pacienți internați în centrul de recuperare.

Pacienții infestați au fost izolați de restul colegii lor, iar acum urmează un tratament. Totodată, toate obiectele pacienților care se află în carantină sunt supuse igienizării. Se pare că niciun membru al personalului nu ar fi fost infectat de această boală extrem de contagioasă. 

Citește și: VIDEO- Atenție la cerșetoarele cu bebeluși „din cârpe”. Noua metodă de înșelăciune

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si