O angajata a Spitalului Municipal din Hunedoara a fost agresata de un barbat in timp ce se afla in vestiarul unitatii medicale, autorul faptei fiind retinut de personalul de paza si predat politistilor, a informat vineri Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara, potrivit Libertatea.

Barbatul, in varsta de 40 de ani, are antecedente penale.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima, angajata in compartimentul administrativ al spitalului, le-a relatat politistilor ca barbatul a intrat in vestiar, a impins-o, iar femeia s-a lovit in zona spatelui. In urma agresiunii, femeia de 43 de ani a primit ingrijiri medicale de specialitate, dar nu a fost nevoie sa fie internata, mai adauga sursa citata.

„Barbatul a fost condus la sediul Politiei pentru audieri, fata de acesta fiind dispusa

masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, urmand a fi prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara, in vederea luarii masurilor legale”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si