Potrivit informațiilor relatate de presa locală, știridecluj.ro, o angajată a unui r estaurant a fost prinsă într-o ipostază neplăcută, greu de imaginat.

Femeia a fost surprinsă de clienți în timp ce mânca cu mâna sau cu ustensilele de bucătărie, precum un polonic, direct din mâncarea pregătită și pusă la vânzare clienților.

angajata restaurant mananca cu mana

O angajată a fost filmata de clienți în timp ce mânca cu mâna din mâncarea aflată la vânzare

[Sursa foto: capturi video stiridecluj.ro]

Angajata de la restaurant mănâncă cu mâna produsele destinate clienților

Incidentul greu de imaginat s-a petrecut într-un restaurant de tip autoservire din Cluj. Clienții din restaurant au filmat-o pe angajată în timp ce mânca într-un mod neigienic, cu mâna, din mâncarea care se afla la vânzare.

Citește și: VIDEO-Produsele care nu mai au mult până la atingerea termenului de valabilitate, vândute mai ieftin sau donate. Proiectul a fost votat în Senat

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

o femeie mananca cu polonicul

O angajată a unui restaurant a mâncat cu polonicul din preparatele pentru clienți

[Sursa foto: capturi video stiridecluj.ro]

După ce a mâncat cu mâna, angajata a decis să amestece într-un preparat cu polonicul, după care a decis să guste. După ce a gustat din preparat, femeia a început din nou să amestece în mâncarea aflată în recipient.

O femeie a mărturisit că după ce a mâncat în restaurant a făcut toxiinfecție, atât ea, cât și soțul acesteia. Femeia în cauză a făcut dezvăluirea după ce a reușit să o filmeze pe angajată în timp ce mânca, pentru a dovedi cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut împreună cu soțul ei.

”Cum am reușit eu cu soțul să facem toxiinfecție”, ar fi declarat femeia, potrivit presei locale, știridecluj.ro.

În urma imaginilor care au circulat în online, autoritățile de specialitate au făcut mai multe verificări în restaurantul respectiv. ANPC a decis ca, în urma mai multor probleme existente, să închidă unitatea comercială. Printre probleme identificate se regăsesc nerespectarea temperaturii de păstrare a preparatelor, la masa caldă/rece, folosirea unor vitrine frigorifice neigienizate, cu praf în exces, rugină, chedere, depozitarea direct pe paviment a băuturilor răcoritoare și folosirea unor ustensile neprofesionale de bucătărie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si