Close sidebar
Close sidebar

O angajata din Vama Veche, disparuta in mare. Gestul cutremurator pe care l-a facut inainte de a intra in apa

Zi de groaza pentru salvatorii de pe litoral, care o cauta si acum pe o angajata din Vama Veche care s-a aruncat in mare. Femeia era internata la spitalul din Mangalia, dar a plecat din unitate fara acordul medicilor. La Olimp, un alt angajat al unui hotel s-a inecat dupa ce a intrat in apa intr-o zona nesupravegheata de salvamari. Trupul sau a fost gasit abia dupa ore intregi de cautari. Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Femeie de 32 de ani din Dambovita a fost internata aseara la Spitalul Mangalia,  dupa ce ar fi consumat o cantitate impresionanta de alcool. A doua zi dmineata a fugit din spital si s-a aventurat direct in valurile marii. Pe mal, oamenii i-au gasit hainele si telefonul.

Vasile Bortes, safe salvamari: „A coborat treptele, a ajuns pe plaja, pe plaja s-a dezbracat in totalitate. S-a bagat in mare,  si-a facut o cruce, a inotat si a disparut”.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Tanara venise pe litoral in luna iunie ca sa lucreze ca ospatar la un restaurant din Vama Veche. Locuia cu chirie  in Neptun. De acolo a luat-o salvarea noaptea trecuta, cel mai probabil dupa o petrecere cu mult alcool.

La scurt timp pompierii si scafandrii au ajuns la fata locului si au inceput cautarile, dar in zadar. Trupul ei parca s-a evaporat.

Adrian Hornea, sef centru de antrenament scafandrii ISU: „Dobrogea vizibitatea este zero, este hula de fund. baietii au intrat dar s-a stricat marea, e ceata totala jos. Trei persoane trei locuri diferite. E posibil s aintre sub pietre si sunt numai pietre dar nu stim locul exact”.

La scurt timp dupa cazul din Mangalia, s-a dat alerta in Olimp.

Doi barbati, si ei angajati dar la un hotel,  erau in pericol de inec. Doar unul dintre ei a ajuns teafar la mal.

Celalalt barbat dat disparut avea 55 de ani. Un turist  le-a spus pompierilor ca l-a vazut in larg, la mare distanta de mal. Grav este ca acea portiune de plaja nu este supravegheata de niciun salvamar.  Dupa ore intregi de cautari, trupul sau a fost gasit de scafandri.

Salvatorii n-au avut incotro, decat sa declare decesul. Astazi, in zona de sud a litoralului a fost arborat steagul galben, ceea ce inseamna ca inotul nu este recomandat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI