Camelia Tuvene avea 32 de ani și era o antreprenoare locală de succes. Soțul ei, Dan, a fost cel care a i-a anunțat dispariția la finalul săptămânii trecute și tot el a fost cel care a găsit-o fără suflare în mașină.

Cu câteva zile în urmă Camelia a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dan și Camelia erau împreună de aproape 20 de ani și aveau 4 copii împreună. 

Ce au transmis autoritățile?

S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic şi a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicaţii de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea. 

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit în zona de sud a orașului, într-o parcare care se află în fața Mausoleului Eroilor, la aproximativ patru kilometri de casă. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații oferite de medici, femeia s-a stins din viață cu mult timp înainte ca soțul acesteia să o găsească.

Citește și: California este pe cale să adopte o lege în stil Amsterdam care va permite deschiderea cafenelelor cu canabis în tot statul: ”Oamenii doresc să consume canabis cu prietenii lor, în siguranță și legal”

 „ Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau.

Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia”, a spus unul dintre martori, potrivit Observatornews.ro. 

Prietenii și familia o știau ca pe o persoană veselă, fără a avea probleme care să conducă spre varianta sinuciderii. Camelia și Dan erau împreună de când aceasta avea 14 ani și au împreună 4 copii: trei fetițe și un băiețel. 

„Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el, că poate să crească copiii singur”, a spus unul dintre prietenii cuplului.

Citește și: VIDEO- Moartea lui salvează 3 vieți. Familia bărbatului atacat în parcarea unui supermarket a fost de acord cu prelevarea de organe


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si