Close sidebar
Close sidebar

O antreprenoare de succes a fost găsită fără suflare în mașină. Soțul ei, Dan, îi anunțase dispariția la finalul săptămânii trecute

Femeia din Focșani dată dispărută la finalul săptămânii trecute a fost găsită fără suflare în propriul autoturism. Soțul ei a fost cel care a găsit-o moartă.

Madalina Grigore,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Camelia Tuvene avea 32 de ani și era o antreprenoare locală de succes. Soțul ei, Dan, a fost cel care a i-a anunțat dispariția la finalul săptămânii trecute și tot el a fost cel care a găsit-o fără suflare în mașină.

Cu câteva zile în urmă Camelia a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dan și Camelia erau împreună de aproape 20 de ani și aveau 4 copii împreună. 

Ce au transmis autoritățile?

S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic şi a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicaţii de resuscitare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea. 

Corpul neînsuflețit al femeii a fost găsit în zona de sud a orașului, într-o parcare care se află în fața Mausoleului Eroilor, la aproximativ patru kilometri de casă. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Potrivit primelor informații oferite de medici, femeia s-a stins din viață cu mult timp înainte ca soțul acesteia să o găsească.

Citește și: California este pe cale să adopte o lege în stil Amsterdam care va permite deschiderea cafenelelor cu canabis în tot statul: ”Oamenii doresc să consume canabis cu prietenii lor, în siguranță și legal”

 „ Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia”, a spus unul dintre martori, potrivit Observatornews.ro. 

Prietenii și familia o știau ca pe o persoană veselă, fără a avea probleme care să conducă spre varianta sinuciderii. Camelia și Dan erau împreună de când aceasta avea 14 ani și au împreună 4 copii: trei fetițe și un băiețel. 

„Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el, că poate să crească copiii singur”, a spus unul dintre prietenii cuplului.

Citește și: VIDEO- Moartea lui salvează 3 vieți. Familia bărbatului atacat în parcarea unui supermarket a fost de acord cu prelevarea de organe

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI