Cei doi s-au cunoscut și au vorbit pe o aplicație de dating din Mexic. Femeia a vrut să-l cunoască așa că a călătorit 5.000 de kilometri pentru a-l întâlni.

O femeie din Mexic a fost ucisă de un bărbat pe care l-a cunoscut pe o aplicație de dating

Blanca Arellano, o femeie de 51 de ani din Mexic a fost ucisă și apoi tranșată. Bărbatul a fost imediat arestat sub acuzația de "trafic de organe umane". 

Citește și: Douăsprezece persoane, dintre care trei femei, au fost biciuite în faţa a mii de spectatori pe un stadion de fotbal

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Femeia a călătorit până în Lima, Peru pentru a se cunoaște cu Juan Pablo, un bărbat în vârstă de 37 de ani, student la medicină.

Familia femeii se află în stare de șoc

O nepoată a fost cea care a sesizat dispariția Blancăi, lunând astfel legătura cu Juan Pablo, dar bărbatul i-a spus că femeia a decis să plece.

Citește și: Un român s-a stins din viață în mod tragic în Germania. A fost găsit într-un container cu haine

Polițiștii din Peru au descoperit pe plajă un cap uman, apoi mai multe resturi din corp. Autoritățile au ajuns la Juan Pablo după ce postase pe TikTok mai multe organe umane. Bărbatul a fost arestat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si