Close sidebar
Close sidebar

O armă căutată de autoritățile italiene a fost găsită asupra unui bărbat din Brăila

Polițiștii brăileni au efectuat, miercuri, nouă percheziții la domiciliile mai multor persoane, pe raza județului Brăila, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și pentru combaterea infracțiunilor cu violență.

Diana Bostan,

Armă deținută ilegal de un bărbat din Brăila.

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La domiciliul unui bărbat, în vârstă de 64 de ani, din municipiu Brăila, au fost descoperite și ridicate o armă letală și 18 cartușe letale aferente armei, deținute ilegal.

Ce au aflat anchetatorii în urma cercetărilor

Potrivit polițiștilor, arma găsită la locuința bărbatului în vârstă de 64 de ani figurează ca bun căutat de autoritățile din Italia.

Citește și: O fetiță de 7 ani a fost împușcată mortal de vărul ei, de doar 8 ani, în Republica Moldova

Bărbatul în vârstă de 64 de ani a fost reținut de polițiști pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. 

De asemenea, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Brăila au fost descoperite și ridicate trei macete, trei cuțite și un obiect artizanal tăietor-înțepător cu lama de 20 de cm.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: O persoană depistată pentru contrabandă a fost prinsă de polițiști

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila.

Dosar penal pe numele unui tânăr care a adus în ţară un pistol pe care nu l-a declarat şi a folosit arma fără să aibă permis

Poliţiştii din judeţul Arad au deschis dosar penal pe numele unui tânăr de 27 de ani care a adus în ţară, din Germania, un pistol pe care nu l-a declarat. Bărbatul a folosit arma, deşi nu deţine un permis în acest sens.

Citește și: Percheziții la persoane bănuite de practicarea vânătorii cu lațuri, ogari și unelte de plasă

„Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanțe Periculoase cercetează un bărbat de 27 de ani, din Pecica, pentru trei infracțiuni.

Din cercetări, a reieșit că bărbatul deținea un pistol de calibrul 4,5 mm, fabricat în Austria, pe care l-ar fi achiziționat din Germania şi l-ar fi introdus în România fără a-l declara. Bărbatul ar fi utilizat pistolul, şi nu este deținător legal de armă, conform legii”, a transmis, sâmbătă, IPJ Arad.

Citește și: Percheziții la braconierii din Neamț, suspectați că ar fi folosit păsări de pradă, ogari, lațuri și arcuri

Polițiștii au deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi munițiilor şi uz de armă neletală, fără drept.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI