Polițiștii criminaliști au dezvăluit ultimele mișcări făcute de o artistă care a dispărut în timp ce își plimba cățeii în localitatea Upstreet, lângă Canterbury, Kent.

Claire Knights, în vârstă de 54 de ani, a fost văzută ultima dată în satul Upstreet, lângă Canterbury, Kent, miercuri dimineață.

Citește și: Un vierme uriaș, găsit în creierul unei femei. "Este viu. Vom vedea tot mai multe cazuri de acest fel"

După căutări de amploare în zona respectivă, poliția a anunțat că a descoperit un cadavru, dar identificarea oficială nu a avut loc încă, informează The Sun.

Un suspect de 20 de ani a fost arestat

Poliția din Kent nu a oferit detalii cu privire la cauza morții lui Claire Knights, dar a confirmat că a deschis o anchetă pentru crimă.

Joi, un bărbat în vârstă de 20 de ani din localitatea Margate a fost arestat sub suspiciunea de crimă. 

De atunci, suspectul a fost văzut de profesioniști medicali, a spus poliția, ceea ce înseamnă că a fost testat dacă are sau nu probleme psihice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Locul unde a fost găsită mașina lui Claire

Locul unde a fost găsită mașina lui Claire

Cățelul lui Claire Knights a fost găsit rătăcind pe plajă

În timpul căutării, mașina lui Claire, o Suzuki argintie, a fost găsită parcata în localitatea St Nicholas-at-Wade, lângă Margate.

Se crede că artista parcat și apoi a mers cu cățelul spaniel în zona Minnis Bay din Birchington, unde se spune că a fost văzută mai târziu în acea după-amiază.

Claire își plimba câinele de-a lungul plajei și purta cu ea un „rucsac pentru drumeții” înainte de a dispărea misterios. 

Claire Knights

Claire Knights purta acest rucsac roșu când a dispărut 

[Sursa foto: Facebook]

Spanielul ei alb cu pete maro a fost găsit miercuri de poliție rătăcind pe plajă.

În primele ore de după dispariția femeii, fiul ei, Elliot, a transmis un mesaj disperat pe Facebook: „Este diabetică de tip I. Dacă suferă de scăderea zahărului din sânge, ar părea dezorientată, confuză și aproape beată, cu vorbire tulbure și dificultăți de mers. Dacă acest lucru continuă, se poate prăbuși".

Inspectorul șef detectiv Kath Way a spus: „Ofițerii specialiști sprijină familia în ceea ce este evident un moment extrem de dificil pentru toți, iar ofițerii mei lucrează din greu pentru a afla ce sa întâmplat cu Claire".

Artista disparuta in conditii misterioase

[Sursa foto: Kent online]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si