Ancheta a fost sesizată după ce o femeie a mers la spital, împreună cu soțul și copilul de 11 luni, care prezenta febră.
Aceștia ”au fost întâmpinaţi de către asistenta de gardă cu un limbaj suburban şi cu un comportament inadecvat pentru un cadru medical”, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de unitatea medicală.

Citeste si: VIDEO: Doi bătrâni sunt internați la Terapie Intensivă cu o formă gravă de meningită după ce au fost infectați cu virusul West Nile

În urma verificărilor și abaterilor disciplinare ale asistentei, aceasta a fost sancționată cu desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

”Încep prin a vă povesti o întâmplare şi pentru a arăta încă o dată trista realitate a Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon" Focşani, de care m am lovit în această dimineaţă. Ajung la urgenţe cu fetiţa mea de 11 luni, la ora 5.20, având febră 39,3. Ciocănesc discret la uşa... nimic... Ciocănesc a doua oară, în continuare nimic. Împreună cu soţul meu, hotărâm să intrăm. Dintr-o dată, se deschide o altă uşă, de unde iese o "doamnă" abia trezită din somn, şi evident deranjată de prezenţa noastră.

Se uită la noi, închide uşa şi spune următoarele, citez: "Să-mi bag pu**, îi găseşte dracii numai la ora asta să vină. Ferească Dumnezeu".

Citeste si: Două asistente au încercat să falsifice probele de sânge de la un șofer beat

Iniţial am crezut că nu aud bine, astfel i-am răspuns nedumerită: "Poftim?!", ea răspunzându-mi: "Ce poftim? Vă găsiţi doar la ora asta să veniţi".

(Menţionez că toate astea ţipând). Vă spun sincer că am rămas şocată, nu-mi venea să cred că se întâmplă cu adevărat. Bineînţeles, nu o să spun că noi am tăcut din gură şi înghit nesimţirea acestei femei, am reacţionat, la care ea a început să ţipe că va suna la poliţie, încă nu ne-am lămurit pentru ce anume. Când am vrut să plecăm dânsa a mai spus: "Aţi venit să vadă doctorul copilul? Treceţi dracului să-l vad". Gardienii, probabil cunoscând situaţia, doar se uitau la noi şi a fost de ajuns să înţelegem că nu e ceva neobişnuit.

Citeste si: VIDEO- Un medic de gardă a fost bătut de un pacient nervos

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”- kfetele.ro

Citeste si: S-a pronunțat sentința în cazul lui Daniel Balaciu. Câți ani va în spatele gratiilor- radioimpuls.ro

Prin urmare am ameninţat-o pe dânsa că o voi filma dacă nu încetează să urle şi a hotărât să închidă geamul şi să tragă draperia. Îmi pare foarte rău, pentru că ştiu că nu suntem singurii care trec prin aşa ceva şi sunt nevoiţi să accepte asemenea comportamente din partea celor care nu merită nici măcar titlul pe care îl au.

Prin urmare, am plecat acasă, cu un copil de 11 luni, cu temperatura de 39,3. Mulţumim Spitalului Judeţean!", a scris pe pagina de Facebook femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si