"Durerea neputinţei" este intitulată fotografia în care asistenta este surprinsă în lacrimi. Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook a Serviciului judeţean de ambulanţă.

Citeste si: Un tânăr șofer din Mureș a primit 15 amenzi într-o singură noapte

Asistenta împreună cu echipajul de salvare din care face parte, au ajuns de urgență la locul unui accident rutier, produs lângă localitatea Videle, unde victima prezenta "leziuni incompatibile cu viaţa", nemaiputând fi resuscitată.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața pacientului, fiind nevoiți să declare decesul.

Accidentele rutiere, la ordinea zilei în județul Teleorman

"Durerea neputinţei: Asistentă medicală de la Ambulanţa Teleorman, plângând la un accident mortal lângă Videle, 20 februarie 2022.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fără posibilitate de resuscitare. Elicopterul SMURD a fost chemat degeaba de la Bucureşti.

În judeţul nostru se petrec accidente aproape zilnic, multe fiind grave", este mesajul Ambulanţei judeţene distribuit pe Facebook.

Citeste si: Accident tragic în Vaslui. Un șofer în vârstă de 21 de ani a spulberat un copil de doar 9 anişori după ce a încercat o depăşire triplă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si