Eveniment tragic, miercuri, la Spitalul municipal Hunedoara. O asistentă medicală a murit, după ce s-ar fi aruncat de la etajul al doilea al clădirii.  

Citește și: VIDEO- O turistă a murit, după ce a căzut de la etajul opt al unui hotel din Mamaia

Femeia nu a mai putut fi salvată

„Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că o femeie s-ar fi aruncat pe o fereastră situată la etajul 2, aparținând unității spitalicești din municipiul Hunedoara

. Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat că o femeie în vârstă de 59 de ani, din municipiul Hunedoara, s-a aruncat de la etajul doi al clădirii. În urma acestui eveniment, a rezultat decesul femeii”, a informat Carla Strujan, purtătoare de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara. 

Femeia a fost transportată direct în secția de Urgențe, cu multiple traumatisme, însă nu a mai putut fi salvată.  

În 2022, un bărbat de 84 de ani, s-a sinucis în aceeași unitate medicală.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident mortal în Satu Mare. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului și a murit pe loc

„O infirmieră a găsit în baia unui salon al spitalului un pacient care ar fi recurs la un gest suicidal. În pofida manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul bărbatului”,  informa, atunci, IPJ Hunedoara. 

O turistă a murit, după ce a căzut de la etajul opt al unui hotel din Mamaia

O turistă a murit, miercuri dimineață, în stațiunea Mamaia. Aceasta a căzut de la etajul opt al hotelul. Două echipaje SMURD sosite la fața locului au constatat decesul. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.  

Citește și: Un bărbat stă de ore întregi pe un stâlp de înaltă tensiune şi ameninţă că se va arunca

Un tânăr din Dej a fost salvat de o antenă parabolică după ce a căzut de la etajul trei

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Dej a căzut de la etajul trei al unui bloc. Acesta a fost salvat de o antenă parabolică de la un etaj inferior. 

Acesta a căzut de la etajul trei, însă    o antenă parabolică i-a atenuat căderea, fiind transportat la spital cu mai multe răni.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și:    Starul Disney a murit la doar 29 de ani, după ce a căzut pe scări

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă nu este clar dacă bărbatul a vrut să se sinucidă sau dacă a căzut din neatenție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si