Close sidebar
Close sidebar

O asistentă s-a îmbolnăvit de COVID-19 la trei săptămâni după ce s-a vaccinat

O asistentă a manifestat simptome specifice și a fost depistată cu COVID-19 la trei săptămâni după administrarea primei doze a vaccinului Pfizer/BioNtech, informează DailyMail.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Asistentă, îmbolnăvită cu COVID la trei săptămâni după administrarea vaccinului. Experții avertizează că e nevoie de timp, poate chiar săptămâni pentru ca organismul uman să dobândească imunitate și chiar cei vaccinați trebuie să continue să respecte măsurile de protecție, să poarte mască, să evite aglomerațiile, transmite sursa citată. 

Asistenta, care este din Țara Galilor, se pare că s-a infectat așteptând să-i fie administrată cea de-a doua doză de vaccin.

Citeste si: OMS: Țările bogate lasă țările cu venituri mai mici fără vaccin anti-COVID

Asistentă, cu simptome de COVID-19 la trei săptămâni după vaccin

Femeia a dorit să rămână anonimă, dar a spus pentru BBC că este furioasă și dezamăgită că s-a îmbolnăvit după vaccinare.

În acest context, specialiștii au admis că vaccinul "reduce șansele de a suferi", dar "niciun vaccin nu este 100% sigur". 

Citeste si: Cine este și cum arată Alina, soția lui Gabriel Cotabiță: „I-am dat un mesaj pe Facebook, ca un fan obișnuit”- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplase cu Gabriel Cotabiță în ultimele luni! Declarațiile făcute de soția lui cu puțin timp înainte ca artistul să moară: „Era riscant”- wowbiz.ro

Citeste si: Ce avere are Călin Georgescu, candidatul care a provocat cea mai mare surpriză la alegerile prezidențiale- antena3.ro

Citeste si: Tragedie uriașă. Zece bebeluşi au murit într-un incendiu

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii afirmă că acordurile pe care țările bogate le încheie cu producătorii de vaccinuri lasă țările sărace fără posibilitatea de a-și vaccina populația. Tedros Adhanom Ghebreyesus cere ţărilor şi producătorilor să nu mai facă tranzacţii bilaterale.

Șeful OMS a declarat că există o „problemă clară” în distribuirea vaccinurilor, iar ţările cu venituri mici şi medii nu primesc încă vaccinuri împotriva COVID-19.

Tedros Adhanom Ghebreyesus le-a cerut ţărilor bogate să nu mai încheie acorduri bilaterale cu producătorii.

Tările cu venituri mai mari sunt cele mai aprovizonate cu doze de vaccin

„Ţările bogate au cea mai mare parte a aprovizionării”, a declarat directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o declaraţie critică cu privire la naţionalismul vaccinurilor, relatează Reuters.

Citeste si:   Biden: Distribuirea vaccinurilor contra Covid de către administraţia Trump a fost o „mascaradă"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI