Reprezentantii Politiei Judetene Gorj au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca o masina speciala care transporta 27 de tone de praf de ciment s-a rasturnat pe drumul national 66, Targu-Jiu – Rovinari, in zona localitatii Dragutesti.

Autovehiculul de mare tonaj blocheaza ambele sensuri de mers si nu va putea fi repus pe roti decat dupa ce va fi golit. Deocamdata, se asteapta sosirea altei masini de acelasi fel pentru a prelua marfa.

Soferul autospecialei a fost ranit usor la o mana si a primit ingrijirile medicilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La fata locului sunt mai multe echipaje de politisti care fluidizeaza traficul si incearca sa stabileasca motivul producerii accidentului.

Circulatia a fost deviata pe ruta DJ 663 Talvesti – Urechesti – Danesti (de unde se poate ajunge in municipiul Targu-Jiu sau la intersectia cu DN 67 – Copacioasa).

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si