Autospeciala a fost lovită marți seară, în Maramureș. Echipajul, format dintr-un medic și doi paramedici, se deplasa către Ulmeni, județul Maramureș, la o femeie aflată în stop cardio-respirator.

Citeste si: Cel puțin cinci persoane au murit în Ungaria, în urma unui accident feroviar

Odată ajunși la calea ferată, șoferul nu s-ar fi asigurat și nu a văzut trenul care se apropia cu viteză.

Garnitura, care circula pe ruta Jibou-Baia Mare, a acroșat partea din față a autoturismului, iar cele trei cadre medicale din ambulanță au ajuns la spital.

Pacienta a decedat până la venirea altui echipaj

„Primul echipaj s-a dus la un caz medical. Femeie în stop cardio-respirator. A solicitat sprijin de la un alt echipaj și acesta a fost lovit de tren. În autospeciala de terapie intensivă se află un medic, un paramedic și o asistentă medicală. Medicul și cei doi paramedici au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigatii medical e. Se pare că unul dintre paramedici a suferit leziuni la nivelul picioarelor”, au spus reprezentanții ISU Maramureș.

Citeste si: Minor la volan, blocat în trafic de alți șoferi. Copilul a lovit mai multe mașini în Sibiu după ce furase autoturismul din Deva

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pasagerii trenului nu au fost răniți.

Pacienta, în vârstă de 76 de ani, a decedat până la sosirea celui de-al doilea echipaj SMURD.

Citeste si: Miracol în Săptămâna Mare, la Bistriţa: Un tânăr a scăpat viu după ce mașina i-a fost spulberată de tren

Autoturism, spulberat de tren în Săptămâna Mare

Un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 19 ani din oraşul Beclean, județul  Bistrița, a fost spulberată, în această dimineaţă, de un tren care circula pe ruta Bistriţa-Cluj.

Citeste si: VIDEO- 20 trenuri noi aduse din Franța ar urma să circule pe șinele din România de anul viitor

Accidentul feroviar a avut loc la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată acustic şi luminos, conform datelor făcute publice de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Citeste si:  Audieri în dosarul deschis după incidentul cu spray lacrimogen petrecut în Capitală. Suspectul care ar fi provocat accidentul a fost prins


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si