Incendiu pe autostrada I-95 din Philadelphia. O autocisternă a luat foc, iar porțiunea de autostradă s-a prăbușit. Autoritățile spun că va fi nevoie de câteva luni pentru reabilitare. Guvernatorul statului Pennsylvania, Josh Shapiro, a declarat că nimeni nu a fost rănit.  

"În această dimineaţă, un incendiu major sub I-95(...) a provocat prăbuşirea autostrăzii", a confirmat Sarah Peterson, purtătoarea de cuvânt a Primăriei din Philadelphia, într-un comunicat transmis AFP. 

Citește și: Incident tragic în Germania. Un român și-a pierdut viața într-un accident cumplit

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului pentru stingerea incendiului.  

"Aceasta este o arteră majoră pentru populaţie şi mărfuri, iar închiderea ei va avea consecinţe semnificative pentru oraş şi regiune până la finalizarea reconstrucţiei", a scris pe Twitter secretarul american al Transportului, Pete Buttigieg. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Refacerea autostrăzii ar putea dura câteva săptămâni.  

Citește și: VIDEO. Cinci copii au murit după ce SUV-ul condus de un băiat de 16 ani a intrat într-un copac și a luat foc

Incident tragic în Germania. Un român și-a pierdut viața într-un accident cumplit

Joi dimineață, un șofer în vârstă de 44 de ani, din România, și-a pierdut viața într-un accident pe A1, Germania.

Joi, un camion a intrat fără să frâneze într-un tren lângă Kamen. Se pare că șoferul a văzut prin oglinda retrovizoare că  accidentul este pe cale să se producă. Acesta a acționat în consecință, salvând viața unei șoferițe.

Prudența de care a dat dovadă șoferul de camion a salvat o șoferiță de 68 de ani. Aceasta nu a fost rănită în accidentul în care un român de 44 de ani și-a pierdut viața. Acesta conducea un camion atunci când s-a izbit fără să frâneze, de un camion-remorcă ce se afla în fața sa. Timp de mai multe ore, autostrada a fost închisă în direcția Köln. 

Citește și: Un șofer și-a pierdut viața, după ce camionul în care se afla s-a răsturnat

Un ambuteiaj s-a format, înainte de intersecția Kamen-Zentrum, în jurul orei 10.00.  Un bărbat a fost nevoit să oprească cu camionul său cu remorcă, la fel și femeia de 68 de ani.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Evenimentele au decurs repede.

Atunci când s-au oprit pe autostradă, amândoi au făcut ceva ce le-a salvat viața cel mai probabil. Cei doi șoferi s-au uitat în oglinzile retrovizoare. În acel moment au remarcat că un camion de 7,5 tone se apropia din spate, fără să frâneze. 

Citește și: Soția și cei trei copii ai unui pompier, morți în incendiul la care el a ajuns prea târziu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si