Close sidebar
Close sidebar

O autostradă s-a prăbușit după ce o cisternă a luat foc

O porțiune din autostrada I-95, una dintre cele mai aglomerate din Philadelphia s-a prăbușit, după izbucnirea unui incendiu al unei autocisterne.

Diana Puiu,

O autostradă s-a prăbușit după incendiul unei cisterne

[Sursa foto: realitatea.net]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiu pe autostrada I-95 din Philadelphia. O autocisternă a luat foc, iar porțiunea de autostradă s-a prăbușit. Autoritățile spun că va fi nevoie de câteva luni pentru reabilitare. Guvernatorul statului Pennsylvania, Josh Shapiro, a declarat că nimeni nu a fost rănit.  

"În această dimineaţă, un incendiu major sub I-95(...) a provocat prăbuşirea autostrăzii", a confirmat Sarah Peterson, purtătoarea de cuvânt a Primăriei din Philadelphia, într-un comunicat transmis AFP. 

Citește și: Incident tragic în Germania. Un român și-a pierdut viața într-un accident cumplit

Mai multe echipaje de pompieri au ajuns la fața locului pentru stingerea incendiului.  

"Aceasta este o arteră majoră pentru populaţie şi mărfuri, iar închiderea ei va avea consecinţe semnificative pentru oraş şi regiune până la finalizarea reconstrucţiei", a scris pe Twitter secretarul american al Transportului, Pete Buttigieg. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Refacerea autostrăzii ar putea dura câteva săptămâni.  

Citește și: VIDEO. Cinci copii au murit după ce SUV-ul condus de un băiat de 16 ani a intrat într-un copac și a luat foc

Incident tragic în Germania. Un român și-a pierdut viața într-un accident cumplit

Joi dimineață, un șofer în vârstă de 44 de ani, din România, și-a pierdut viața într-un accident pe A1, Germania.

Joi, un camion a intrat fără să frâneze într-un tren lângă Kamen. Se pare că șoferul a văzut prin oglinda retrovizoare că  accidentul este pe cale să se producă. Acesta a acționat în consecință, salvând viața unei șoferițe.

Prudența de care a dat dovadă șoferul de camion a salvat o șoferiță de 68 de ani.

Aceasta nu a fost rănită în accidentul în care un român de 44 de ani și-a pierdut viața. Acesta conducea un camion atunci când s-a izbit fără să frâneze, de un camion-remorcă ce se afla în fața sa. Timp de mai multe ore, autostrada a fost închisă în direcția Köln. 

Citește și: Un șofer și-a pierdut viața, după ce camionul în care se afla s-a răsturnat

Un ambuteiaj s-a format, înainte de intersecția Kamen-Zentrum, în jurul orei 10.00.  Un bărbat a fost nevoit să oprească cu camionul său cu remorcă, la fel și femeia de 68 de ani.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Evenimentele au decurs repede.

Atunci când s-au oprit pe autostradă, amândoi au făcut ceva ce le-a salvat viața cel mai probabil. Cei doi șoferi s-au uitat în oglinzile retrovizoare. În acel moment au remarcat că un camion de 7,5 tone se apropia din spate, fără să frâneze. 

Citește și: Soția și cei trei copii ai unui pompier, morți în incendiul la care el a ajuns prea târziu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI