In nelinistea care domneste in casa, boala e singura certitudine. Cu luni in urma, cand a aflat ca-n Romania se face iar transplantul pulmonar, Ionut aproape invinsese suferinta. Chemat la Bucuresti, dupa indelungi eforturi, tanarul tata a aflat ca nu are sanse la transplant. 

Ionut a fost evaluat de specialistii de la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, care au decis cu luni in urma, ca nu-l pot lua in considerare pentru un eventual transplant.


Il exclud de pe lista celor care au nevoie de plamani din cauza unei banale sinuzite.
In ciuda interventiilor, afectiunea recidiveaza si are la baza o bacterie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La fel ca in cazul lui Calin, tanarul din Brasov care s-a stins dupa o lunga asteptare, plamanii lui Ionut abia mai functioneaza. Singura sansa de supravituire pentru tanarul din Vrancea e sa primeasca altii noi. Cu ultimele puteri, Ionut ii implora pe cei din fruntea ministerului Sanatatii sa grabeasca procesul si-asa anevoios prin care trece!

Cel mai recent transplant de plamani a avut loc in urma cu doua zile, adica la 6 luni distanta de prima interventie de acest fel care a avut loc in Romania.


Autoritatile vorbesc despre o lipsa a donatorilor care ii opreste astfel sa salveze vietii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si