Close sidebar
Close sidebar

O balena a fost eutanasiata dupa ce a inghitit peste 30 de pungi de plastic aruncate in Ocean - Oamenii de stiinta spun ca astfel de cazuri sunt tot mai dese

O balena a fost eutanasiata pentru ca ea nu mai putea fi salvata dupa ce a inghitit peste 30 de pungi de plastic si alte materiale de plastic.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a petrecut pe o insula din vestul Norvegiei, acolo unde balena a fost gasita esuata pe tarm. Aveasta balena facea parte dintr-o specie extrem de rara.

Specialistii trag un semnal de alarma si spun ca tot mai multe balene mor din aceasta cauza pentru ca ajung sa manance pungile de plastic din Ocean pentru ca nu au de mancare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Pungile descoperite in stomacul balenei sunt din mai multe tari, ceea ce arata inca o data dezastrul natural pe care il produc oamenii ce recurg la astfel de gesturi.

Conform specialistilor, peste 8 milioane de tone de materiale plastice se arunca anual in oceanele planetei, iar acest lucru distruge fauna si flora acvatica.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI