Close sidebar
Close sidebar

O banala furtuna adus dezastrul pentru o familie din Maramures. O casa a ramas fara acoperis din cauza unui fulger, apoi un semn ciudat a aparut pe cer

Nu aduce anul ce aduce ceasul! De aceasta data, ceasul rau! O banala furtuna pornita din senin in miez de noapte a adus dezastrul pentru o familie din Maramures. Fulgerul le-a lovit casa chiar in varful acoperisului iar focul s-a extins rapid. Spre ziua, un semn ciudat a aparut in inaltul cerului: un nor rosiatic, in forma unei cruci, a ramas zeci de minute pe cer. ##VIDEO15096##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Nimeni nu a prevazut acest dezastru. In cateva clipe, un fulger cazut din cer a declansat haosul. A lovit casa chiar in varful acoperisului, iar flacarile ce au urmat au "inghitit" in scurt timp totul.

„Am iesit afara si am vazut focul, era deasupra casei. Cam de o jumatate de orea, din traznete, fulgere”, spune barbatul.

Nimeni nu era acasa noaptea trecuta. Oamenii sunt plecati din oras. Tatal proprietarului a fost cel care le-a dat vestea baiatului si nurorii sale, dupa ce a vazut dezastrul.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

„Ajunsi la fata locului am constatat ca ardea acoperisul unei case, pe aproximativ 50 de metrii patrati. Cauza este traznetul”, a de clarat Dorel Soponar de la ISU Maramures.

Dupa o noapte lunga in care pompierii s-au luptat sa limiteze extinderea focului, zorii au adus o aparitie misterioasa pe cer.

Pare sa fie un nor, dar arata ca o cruce. Insa e o cruce...in flacari! Proprietarii casei distruse se vor intoarce acasa peste cateva zile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI