Atacul a avut loc luni, in centrul Dublinului, aproape de statia Connolly, iar in urma agresiunilor, un barbat a fost injunghiat in zona capului si pe corp. "Asta a urmat dupa o disputa de mai devreme. Doua masini cu mai multi oameni la bord au trecut prin oras in mare viteza. Exista multe imagini filmate de camerele de luat vederi si anchetatorii sunt increzatori ca ii vor gasi pe cei implicati", a declarat o sursa citata de ziarul "The Irish Mirror".

Barbatul ranit, care era pasager in masina care a fost tamponata, a fost transportat de urgenta la spital. El si soferul au fugit din masina dupa impact, dar mai multi barbati din a doua masina au fugit imediat dupa ei. Grupul de pana la cinci barbati l-a ajuns din urma in apropierea Custom House Plaza, unde victima a fost injunghiata si batuta. Soferul masinii in care se afla barbatul ranit a scapat nevatamat.

Navetistii care se grabeau spre serviciu la prima ora a diminetii au intarziat, din cauza incidentului care se petrecea in strada, sub ochii tuturor. Politia locala a precizat ca se fac investigatii pentru incidentul care a avut loc la ora 05:00 dimineata, luni 13 august.

"Din investigatia initiala am dedus ca o masina a fost lovita de o alta masina in Beresford Place, iar soferul si un pasager al masinii tamponate au fugit si au fost urmariti de un numar de barbati din a doua masina. Pasagerul de circa 30 de ani a suferit un numar de rani dupa ce a fost agresat langa Custom House Plaza, iar soferul nu a fost ranit", au adaugat oamenii legii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Barbatul ranit beneficiaza de tratament la spitalul universitar Mater Misericordiae, iar ranile nu ii pun in pericol viata", a mai mentionat oficialii. Purtatorul de cuvant al politiei irlandeze a adaugat ca in acest caz nu s-au facut arestari si ca investigatiile continua.

sursa: agerpres

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si