O adevărată tragedie s-a petrecut în largul coastei Mauritaniei. O ambarcațiune de pescuit la bordul căreia se aflau aproximativ 200 de persoane s-a răsturnat în timp ce se afla în Oceanul Atlantic.

În urma accidentului, cel puțin 89 de persoane au decedat, a informat agenția de stat în cursul zilei de joi, notează CNN.  

Citește și: Un bărbat de 80 de ani din Argeș, ucis de câinele vecinei. A murit pe loc, după ce animalul l-a mușcat cu putere de picior

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

barca rasturnata, oceanul atlantic, migranti decedati

Oamenii mai aveau doar 4 kilometri până ar fi ajuns la țărm

Barca s-a răsturnat la aproximativ 4 kilometri de orașul Ndiago, din sud-vestul țării. Ambarcațiunea a plecat de la granița dintre Gambia și Senegal cu șase zile în urmă și spre îndrepta spre Europa.

Garda de Coastă din Mauritania a recuperat deja mai multe cadavre, dar a reușit să și salveze câteva persoane. Până acum 9 migranți au fost găsiți în viață, printre care se află și o fetiță în vârstă de doar 5 ani.

Traversările pe Oceanul Atlantic și Marea Mediterană nu sunt deloc cazuri unice. Chiar dacă este o călătorie periculoasă din mai multe motive, mii de migranți din Africa de Vest aleg să bată acest drum pentru a ajunge în Europa, în căutare de locuri de muncă.

Citește și: Sentința primită de socrii lui Cătălin Cherecheș, acuzați de dare de mită. Decizia definitivă luată de Curtea de Apel Târgu Mureș

barca rasturnata, oceanul atlantic, migranti decedati


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si