"Eu am pacientul de dimineață, de la ora 05:00, și nu i-au făcut nimic! M-au chemat să-l iau acasă? Un om bătrân de 87 de ani!"

Femeia nu a primit atenție de la medici timp de 12 ore

Bărbatul și-a dus mama la urgențe dis-de-dimineață. În imaginile postate pe o rețea de socializare, acesta susține că timp de 12 ore, femeia nu a primit îngrijiri din partea medicilor.

Citeste si: Un bărbat din Iași a fost infectat cu virusul West Nile

"Dar de ce sa nu filmez, doamna mea? Filmez, vreau să ajungeți vedete! N-ai de ce! Uite așa, bine! Că am adus o pacientă aici de dimineața de la ora 5 și nu a primit o seringă de apă."

Fiul femeii spune că nu a primit tratament, ci a fost trimisă acasă

Reprezentanții spitalului spun că, în urma consultațiilor, femeia de 87 de ani ar fi primit diagnosticul de demență. Fiul bătrânei mai acuză, însă, că nu ar fi primit niciun fel de tratament, ci a fost trimisă înapoi acasă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Bilanț coronavirus: 3.650 de cazuri noi de infectare în ultimele 24 de ore. Patru focare de COVID-19 în județul Timiș

"Mi-ați zis să vin să-l iau acasă? Pentru ce plăteste acest om, doamnă, nu vă suparați? Putea să fie mama dumneavoastră. Este ora 5, nu vă supărați! E 5 seara! Are 12 ore în care ați plimbat-o la psihiatrie.

Ne batem joc de mamele noastre. omorâm batrânii! Spitalul Judetean, n-ai fost tratat așa, ca un câine, plătind taxe și impozite!"

Citeste si: Panică într-un avion, după ce un motor a explodat în zbor

Imaginile surprinse de fiul pacientei arată o realitate dură a spitalelor românești, în care lipsurile sunt la tot pasul.

"Na, că s-a luat și lumina!
Vai de capul meu.."


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si