Incident neobișnuit la bordul unei aeronave. Femeia de 70 de ani a devenit agresivă și a lovit un angajat în timpul zborului. Aceasta a fost escortată din avion, iar piloții au fost nevoiți să devieze aeronava spre Munich. Totul a început din cauză că nu i s-a desfăcut șampania pe care o avea în față.

Citeste si: VIDEO- Un medic de gardă a fost bătut de un pacient nervos

Un medic de gardă a fost bătut de un pacient nervos

Incident la Spitalul Municipal "Anghel Saligny" Fetești. Un medic pneumolog a ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântu Apostol Andrei" din Constanța. Acesta fusese bătut de un pacient.

Femeia a fost bătută violent

"În noaptea de marți spre miercuri, 23/24 august a.c., s-a prezentat un cetățean de etnie romă din oraș care acuza dureri la un picior. În urma consultației, medicul i-a recomandat să se adreseze unei alte  unități medicale  pentru efectuarea unei radiografii la membrul cu probleme.

Citeste si: Mamă și copil, înjurați de o asistentă trezită din somn, la spital

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 Decizia a fost luată având în vedere faptul că Laboratorul de Radiologie al Spitalului Fetești nu avea program de lucru la ora la care pacientul a ajuns la spital.

Citeste si:  VIDEO| România, pe primul loc la șpaga dată în spitale, conform unui studiu realizat de Comisia Europeană

Mamă și copil, înjurați de o asistentă trezită din somn, la spital

O tânără mămică a ajuns noaptea trecută la spitalul din Focșani. Aceasta s-a prezentat cu copilul, dar au fost înjurați de o asistentă trezită din somn. Comportament neobișnuit din partea unei asistente de la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani.

Citeste si: Caz de malarie la Iași: bărbatul s-a întors din Camerun și a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi

Femeia a început să înjure o mămică și pe copilul ei, veniți la camera de gardă. Asistenta nu este la prima abatere. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si