Potrivit martorilor aflați pe stradă în momentul incidentului, acesta s-a petrecut în fața unui magazin, foarte rapid.
Femeia a fost lovită cu bestialitate de tânăr și i-a fost furată geanta în care femeia mai avea 60 de lei.

Citeste si: Un bărbat din Botoșani și-a bătut iubita însărcinată, cu scândura, până a ajuns în spital. Motivele tânărului sunt de necrezut

Bătrâna se întoarcea de la farmacie de unde își cumpărase medicamente. Un martor a sunat la 112, iar femeia a fost transportată la spital.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru o femeie de 40 de ani, bătută și lăsată să moară

O femeie a fost ucisă în bătaie

O femeie a murit în urma unei bătăi crunte dată de concubinul ei. Femeia s-a stins din viață după trei zile. Incidentul a avut loc pe data de 19 aprilie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: O adolescentă de 15 ani a fost bătută de alte două colege chiar în parcarea școlii

Concubinul, cu șase ani mai mare decât femeia, a fost cel care a lovit-o, iar femeia nu a primit îngrijiri medicale timp de două zile, după care a murit.

Bărbatul a încercat să îi convingă pe vecini și cunoscuți că femeia a murit din cauza băuturii, dar medicii au constatat că avea  splina ruptă în urma loviturilor.

Citeste si:  Un tânăr în vârstă de 26 de ani şi-a ucis părinţii şi sora, apoi le-a îngropat trupurile pe marginea câmpului. Cazul a îngrozit o țară întreagă

Femeia a fost ucisă de concubinul ei

Cei doi erau împreună de doi ani, iar femeia și-a lăsat casa și copilul pentru a pleca cu acest bărbat. Mai întâi, reținut de procurorii Parchetului de pe langă Tribunalul Prahova pentru infracțiunea de loviri cauzatoare de moarte, bărbatul a primit ulterior un mandat de arestare. Astfel că este deja după gratii. 

Citeste si: Un bărbat din Botoșani și-a bătut iubita însărcinată, cu scândura, până a ajuns în spital. Motivele tânărului sunt de necrezut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si