Atacurile câinilor sunt din ce în ce mai frecvente. De această dată, o femeie a fost mușcată de propriul câine, în timp ce îl hrănea. Bătrâna de 82 de ani este din localitatea Stroiești, Suceava, și a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Aceasta a fost mușcată de cap. 

Citește și: FOTO: O femeie din Suceava a fost desfigurată de câini, în plină stradă

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Dan Teodorovici, a declarat că bătrâna a ajuns la UPU Suceava cu multiple plăgi mușcate de scalp și la nivelul antebrațului stâng. De asemenea, ea a suferit și o fractură de pumn. Rănile au fost dezinfectate, iar femeia va fi ținută sub tratament.  

O femeie din Suceava a fost desfigurată de câini, în plină stradă

La un pas de o nouă tragedie la Suceava, acolo unde o femeie a fost atacată de doi câini, în plină stradă. Victima a așteptat ore bune la Urgențe pentru a fi preluată. Ajunsă la Urgențe, femeia a așteptat ore bune pentru a fi preluată.

Potrivit femeii în vârstă de 56 de ani, atacul a avur loc înainte de ora șase dimineață, iar la acea oră zona era nepopulată, astfel că victima n-a putut cere ajutor.

Citește și:  VIDEO- Copil de 12 ani, atacat de un Amstaff

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi câini extrem de periculoși ar fi ieșit de sub mașinile parcate și au mușcat-o pe femeie de brațe, de burtă și de picioare, potrivit   Monitorul de Suceava.

Citeste si:  Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Chinul femeii nu s-a oprit acolo, ci ajunsă la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, victima  ar fi fost nevoită să aștepte trei ore  pentru a primi îngrijiri.

Un bărbat din Iași a fost atacat de câini pe stradă. Starea lui de sănătate este gravă

Un bărbat din Iași, în vârstă de 65 de ani a fost atacat pe stradă de patru câini. El a fost internat de urgență la la Spitalul "Sfântul Spiridon".

"Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivel auricular stâng, cu importantă lipsă de substanţă la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii obrazului stâng şi plăgi escoriate la nivelul omoplaţilor bilateral.

Citește și:  Motivul din spatele morții nepalezului, găsit fără suflare într-o ghenă din București. Ce i-a mărturisit colegului său, înainte de tragedie

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Pacientul a beneficiat de consulturi de specialitate efectuate de medici ORL, Oro-Maxilo-Faciali, de Chirurgie Generală şi Boli Infecţioase, pentru stabilirea conduitei terapeutice. El a rămas internat la clinica de ORL", a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si