O bătrână din localitatea Draxini- comuna Băluşeni a fost găsită fără suflare, în noaptea de marţi spre miercuri, în locuința cuprinsă de flăcări, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

Femeia moartă în incendiu avea probleme locomotorii

Pentru stingerea incendiului, pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu două autospeciale cu apă şi spuma, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, potrivit Agerpres.

Citeste si: Bărbat găsit mort într-o casă mistuită de flăcări. 14 victime ale incendiilor în noiembrie

Prima cauză a incendiului ar fi un coș de fum neprotejat termic

„La sosirea forţelor de intervenţie, ardeau mocnit bunurile din două camere. Întrucât existau informaţii că proprietara nu a reuşit să iasă din locuinţă deoarece avea probleme locomotorii, pompierii au început căutările concomitent cu acţiunea de stingere. Din nefericire, femeia a fost găsită decedată în interiorul casei", a afirmat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un un coş de fum neprotejat termic faţă de materiale combustibile.

Citeste si: Sfârșit tragic pentru doi soţi şi fiul lor. Au murit arși de vii în propria casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si