Taraboi ca la usa cortului presarat de amenintari cu moartea tulbura linistea intr-un bloc din Capitala. Unii vecini sustin ca aceasta batrana de 70 de ani, bolnava, ar indura un calvar de cativa ani de cand ar fi fost pacalita sa isi dea garsoniera unui individ care ar fi promis sa aiba grija de ea.

Dar de atunci imobilul a fost vandut si revandut cu tot cu batrana, deoarece in contract e prevazut clar ca nimeni nu o poate da afara atata vreme cat inca traieste.  

Catinca Botescu: "M-a batut jos la intrare, m-a batut aici. Mi-a pus mana pe gura sa nu mai tip”.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fostul administrator al blocului e cel vizat de acuzatii. El s-ar fi ocupat de tranzactie... si acum ar umili-o pe biata femeie, marturisesc vecinii. Spun ca si ei ar fi fost amenintati.

RASTURNARE DE SITUATIE!

Si-a amintit totusi despre ce e vorba, dar barbatul acuzat spune ca lucrurile stau cu totul altfel. Victima in toata aceasta poveste ar fi el, de fapt!

Politistii cunosc si ei povestea, caci nu o data au fost chemati sa stinga scandalul. Pana acum insa acuzatiile de lovire n-au putut fi dovedite. Cat despre faptul ca batrana ar fi fost inselata, procurorii ar trebui sa afle daca intr-adevar asa a fost. Pana acum insa nimeni nu a facut vreo plangere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si