O femeie de 74 de ani este expertă în tâlhării prin adormirea victimelor. Aceasta a sedat și furat o femeie de 89 de ani. Femeia are mai multe condamnări la activ.

Citeste si: O altă crimă zguduie țara. Un individ l-a ucis pe iubitul colegei sale de serviciu: „Mă omoară!”

Fapta este din octombrie 2020, femeia acționând asupra unei sucevence de 89 de ani.


Ultima oară a ispășit o treime dintr-o condamnare de 12 ani pentru tâlhărie.
Inculpata a fost trimisă în judecată.

Citeste si: Un infractor a fost închis pentru două lovituri de date la Alba Iulia

Un infractor a fost închis pentru două lovituri de date

L. Denes a primit, prin hotărârea din 11 mai 2022, 9 luni de închisoare pentru două infracțiuni, pedeapsa fiind contopită cu altele mai vechi, rezultând o condamnare la 3 ani și 1 lună în regim de detenție.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Trei tineri din Cugir au furat sticle de whiskey și le-au dat la schimb pe etnobotanice

Una dintre fapte a avut loc pe data de 3 martie 2020, atunci când una din  victime a scos suma de 900 de lei  de la un bancomat de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Imediat a fost abordată de un escroc care i-a solicitat să schimbe suma de 500 de lei, formată din bancnote de 10 lei, în bancnote cu o valoare mai mare.

Persoana a schimbat bancnotele într-o sumă mai mică

”Persoana vătămată a fost de acord, a remis inculpatului suma de 500 de lei şi a primit în schimb mai multe bancnote în cupiură de 10 lei. În momentul în care  persoana vătămată  a numărat respectivele bancnote, a constatat că sunt doar 46 şi nu 50, câte ar fi trebuit să fie.

Citeste si: Un poliţist din Constanța a fost trimis în judecată de DNA. Bărbatul a înlocuit aproape 15 kilograme de bijuterii ridicate în urma unei percheziţii

În aceste condiţii, persoana vătămată a restituit inculpatului suma pentru a fi completată cu bancnotele lipsă, iar acesta din urmă a mai adăugat 4 bancnote de 10 lei şi a restituit suma de bani. În acest moment, profitând de neatenţia persoanei vătămate, inculpatul a reţinut suma de 190 de lei”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si