Close sidebar
Close sidebar

O bătrână de 74 de ani este expertă în tâlhării prin adormirea victimelor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că au finalizat ancheta și au trimis în judecată o inculpată în vârstă de 74 de ani, recidivistă.

Diana Puiu,

O bătrână de 74 de ani este expertă în tâlhării prin adormirea victimelor

[Sursa foto: gazetanord.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie de 74 de ani este expertă în tâlhării prin adormirea victimelor. Aceasta a sedat și furat o femeie de 89 de ani. Femeia are mai multe condamnări la activ.

Citeste si: O altă crimă zguduie țara. Un individ l-a ucis pe iubitul colegei sale de serviciu: „Mă omoară!”

Fapta este din octombrie 2020, femeia acționând asupra unei sucevence de 89 de ani.
Ultima oară a ispășit o treime dintr-o condamnare de 12 ani pentru tâlhărie.
Inculpata a fost trimisă în judecată.

Citeste si: Un infractor a fost închis pentru două lovituri de date la Alba Iulia

Un infractor a fost închis pentru două lovituri de date

L. Denes a primit, prin hotărârea din 11 mai 2022, 9 luni de închisoare pentru două infracțiuni, pedeapsa fiind contopită cu altele mai vechi, rezultând o condamnare la 3 ani și 1 lună în regim de detenție.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si:  Trei tineri din Cugir au furat sticle de whiskey și le-au dat la schimb pe etnobotanice

Una dintre fapte a avut loc pe data de 3 martie 2020, atunci când una din  victime a scos suma de 900 de lei  de la un bancomat de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia.

Imediat a fost abordată de un escroc care i-a solicitat să schimbe suma de 500 de lei, formată din bancnote de 10 lei, în bancnote cu o valoare mai mare.

Persoana a schimbat bancnotele într-o sumă mai mică

”Persoana vătămată a fost de acord, a remis inculpatului suma de 500 de lei şi a primit în schimb mai multe bancnote în cupiură de 10 lei.

În momentul în care  persoana vătămată  a numărat respectivele bancnote, a constatat că sunt doar 46 şi nu 50, câte ar fi trebuit să fie.

Citeste si: Un poliţist din Constanța a fost trimis în judecată de DNA. Bărbatul a înlocuit aproape 15 kilograme de bijuterii ridicate în urma unei percheziţii

În aceste condiţii, persoana vătămată a restituit inculpatului suma pentru a fi completată cu bancnotele lipsă, iar acesta din urmă a mai adăugat 4 bancnote de 10 lei şi a restituit suma de bani. În acest moment, profitând de neatenţia persoanei vătămate, inculpatul a reţinut suma de 190 de lei”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Alba Iulia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI