Cu o canapea, un frigider vechi si cativa saci cu lucruri. Cu atat a ramas sarmana batrana pe casa scarii! Vaduva si cu un fiu in varsta de 49 de ani bolnav, bunica Tudorica s-a trezit peste noapte ca traieste un cosmar.

Citeste si: Situatie critica. La o zi de la externare, s-au intors la spital! Medicii nu au ce sa le faca- Durerile lor sunt insuportabile!

Batrana are o pensie de urmas de 700 de lei, iar fiul sau este somer si are dreptul doar la o masa pe zi la Cantina de Ajutor Social. Pentru a nu ajunge sub cerul liber cei doi au ramas cu mobila pe scara.Singurul lor noroc este ca blocul respectiv are grupuri sanitare comune.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Intre timp, cei de la asociatia de proprietari incearca sa gaseasca o modalitate prin care sa ii impace si pe locatari, dar sa gaseasca o solutie si pentru familia evacuta.

Lunar, batrana si fiul ei plateau 400 de lei proprietarului pentru a locui intr-o camera. Ei spera sa isi gaseasca mai repede o noua locuinta unde sa stea tot cu chirie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si