O femeie de 95 de ani și-a găsit sfârșitul în apartamentul său din Brăila, după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări. Fiul ei, în vârstă de 65 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce medicii au încercat minute în șir să îi resusciteze pe amândoi.

Din nefericire, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Acum, bărbatul se zbate între viață și moarte.

Cum s-a petrecut totul?

Incendiul a izbucnit luni, la scurt timp după ora 12:00, la etajul doi al unui bloc de locuințe de Brăila. În apartament se aflau o bătrână de 95 de ani și fiul ei de 65 de ani, atunci când flăcările au cuprins sufrageria locuinței.

incendiu braila

Apartamentul a ars în totalitate.

[Sursa foto: antena3.ro]

Vecinii au fost cei care au raportat incendiul către autorități și au sunat la 112 de îndată ce au simțit un miros de fum pe casa scării.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Eram în apartament la mine și am văzut cum ardea, de la balcon.

Veniseră pompierii să stingă, în spate, acolo", a povestit un vecin, conform antena3.ro

Pompierii au ajuns cu greu la cele două victime din cauza fumului dens. Într-un final, salvatorii au reușit să îi scoată pe cei doi din încăperea în care rămăseseră blocați. Atunci când au ajuns, pompierii i-au găsit pe cei doi zăcând pe podea, conform stirileprotv.ro

„Scara blocului era inundată cu fum și nu s-a putut proceda imediat la evacuarea persoanelor din apartament, astfel că acestea au rămas în interior",

a spus colonelul Ștefan Stoian, reprezentantul ISU Brăila pentru sursa citată anterior.

incendiu braila

Iată de la ce ar fi pornit incendiul.

[Sursa foto: antena3.ro]

Echipajele medicale au încercat zeci de minute să îi resusciteze, însă pentru bătrână nu s-a mai putut face nimic. Fiul său a fost transportat la spital pentru a beneficia de îngrijiri medicale de specialitate, însă medicii sunt rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale acestuia.

Apartamentul din Brăila a ars în totalitate, iar ipoteza principală este că, cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un aparat uitat în priză.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si