Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, o femeie in varsta de 69 de ani, din Alba Iulia, a fost contactata in aceasta saptamana de catre un barbat care a pretins ca este atasatul diplomatic al Germaniei in Romania si care i-a spus ca fiica sa a provocat un accident rutier, pe teritoriul Germaniei, soldat cu ranirea unui copil.

in acest context barbatul i-a solicitat femeii suma de 7.000

de euro, suma necesara pentru incheierea unui acord de impacare intre fiica acesteia si familia copilului ranit.

Femeia a dat crezare celor spuse de barbat, i-a comunicat adresa de domiciliu, iar la scurt timp, la usa ei s-a prezentat un barbat de aproximativ 30 de ani, caruia i-a dat suma de 10.600 lei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ulterior, femeie si-a dat seama ca a fost inselata si s-a prezentat, miercuri, la Poliţie.

In ultimele zile Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizata de alte trei femei din municipiul Alba Iulia cu privire la fapte de tentative de inselaciune, prin metoda ”accidentul”, insa in aceste cazuri, calitatea invocata de escroci a fost cea de procuror.

In toate cele patru cazuri semnalate, poliţistii continua cercetarile in vederea identificarii autorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si