Close sidebar
Close sidebar

O batrana din Arges a fost batuta ani de zile de fiul ei. Ultima bataie aproape ca i-a fost fatala

Numai mama sa nu fii! O biata batrana din Arges a fost maltratata ani de zile de propriul fiu. Femeia a indurat batai cumplite, pana cand loviturile repetate au bagat-o in spital. Urmeaza informatii care va pot afecta emotional. ##VIDEO13532##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Aburit pesemne de vaporii lui Bachus, omul nici macar nu-si mai aduce aminte ce s-a intamplat exact in   momentele in care si- a  batut ultima data mama. Dar, in mintea sa, pare sa gaseasca o motivatie  pentru gestul sau.

Vecinii stiu foarte bine cate a indurat femeia de-a lungul vietii. De ani de zile se vaita de bataile cumplite pe care i le "aplica" fiul ei.

"Sunt ani de zile de cand o bate. Imi povestea c-o bate. Statea si pe aici prin moara pitita, dormea p-aici, dormea pe la vecine.", spune cineva care il cunostea.

Imediat dupa ultima bataie, barbatul de 47 de ani a fugit. Si-a lasat mama inconstienta si a crezut ca poate sa scape si de aceasta data. Insa s-a inselat. Politistii l-au prins si l-au retinut.

Mama agresorului  este internata in spital si primeste ingrijiri medicale.
Insa in urma batailor aplicate, ea a suferit rani atat de grave, incat si-a pierdut partial vederea.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI