Femeia, in varsta de 60 de ani, a fost atacata noaptea, pe cand se intorcea acasa.

Cei doi barbati au urmarit-o noaptea, au tarat-o intr-o rapa, uned au talharit-o si au abuzat-o. Infricosata, femeia a putut vorbi abia dupa doua zile despre aceasta experienta dramatica, iar sotul sau a mers la politie, unde a depus plangere impotriva agresorilor.

Dupa ce si-a revenit din soc, femeia, plina de sange, si-a facut curaj sa strige de ajutor.

O vecina i-a auzit strigatele si l-a chemat pe fiul femeii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Veneam de acolo de la colt, unde e padurea, sa ajung catre casa. Mai aveam un pic sa intru in bordei, dar m-au luat fara sa le spun nimic. Va arat fusta, va arat geaca. M-au aruncat tocmai in fundul rapii, m-au zdrobit, m-au abuzat”, a declarat Livioara Botez, victima celor doi agresori, potrivit Pro TV.

Vecinii sunt in stare de soc, marturisind ca s-au plans in nenumarate randuri de comportamentul celor doi frati, care ar mai fi agresat si alti localnici.

„Politistii au identificat 2 tineri- unul de 19 si unul de 22 de ani- banuiti de comiterea faptelor. Fata de acestia politistii au luat masura retinerii pentru 24 de ore si au fost prezentati instantei care a dispus masura arestarii preventive pentru o perioada de 30 de zile”, a declarat Catalina Cretu, IJP Bacau, pentru Pro TV.

Cei doi barbati sunt in arest preventiv pentru 30 de zile.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si