Pompierii din Neamț au fost solicitați să scoată o femeie în vârstă de 61 de ani dintr-o fântână.

O bătrână din Neamț a decedat după ce a căzut într-o fântână adâncă de 27 de metri

Pompierii din Neamț au intervenit pentru a salva o femeie căzută într-o fântână în comuna Săbăoani. Din nefericire, bătrâna a fost scoasă fără viață.

Citește și: Accident cumplit în Teleorman. Un tânăr de 25 de ani a murit

“La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de la Detaşamentul de pompieri Roman şi Piatra Neamţ şi SAJ Roman.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, au scos din fântâna adâncă de 27 de metri o femeie în vârstă de 61 de ani, fără semne vitale”, a anunţat ISU Neamţ.

O fată din Galaţi a fost băgată cu forţa în toaleta unui mall

"La data de 30 noiembrie 2022, la ora 19:12, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, o persoană are nevoie de ajutor.

Citește și: Femeia de 79 de ani, dispărută acum două zile din Pașcani, a fost găsită moartă pe un câmp

Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție, ajunși în scurt timp la fața locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forțat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin amenințări cu acte de violență, să întrețină cu acesta, împotriva voinței sale, un raport sexual normal.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Galați sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, fiind desfășurate activități în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte și a luării masurilor legale ce se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si