Close sidebar
Close sidebar

O batrana din Neamt a murit dupa ce hainele i-au luat foc in biserica de la o lumanare

O batrana in varsta de 86 de ani a murit dupa ce hainele cu care era imbracata au luat foc, in noaptea de Inviere, de la o lumanare, scrie Agerpres.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in biserica din localitatea Oslobeni, la aproape 20 de minute dupa miezul noptii. Credinciosii aflati la slujba au incercat sa stinga hainele in flacari ale batranei, dupa care au sunat la 112.

Managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Neamt, doctorul Dorice Albu, a declarat, marti, presei, ca batrana a suferit arsuri de gradele trei si patru pe aproximativ 80% din suprafata corporala.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Victima a fost transportata de un echipaj SMURD la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, unde, dupa cateva ore, a decedat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI