O femeie în vârstă de 91 de ani, care era încă în putere în pofida vârstei înaintate, a sfârșit tragic după ce a fost împunsă violent de o vacă, informează Monitorul de Suceava. Femeia se deplasa pe jos pe drumul din localitatea de domiciliu în momentul în care a fost lovită de animalul domestic.

Citeste si: VIDEO- Scandal în Ștefăneștii de Jos. Primarul ar fi profitat de o copilă

Ghinion fatal: femeia a trecut pe lângă o cireadă de 16 vaci

Polițiștii de la Secția Rurală Preutești au fost sesizați prin apel la numărul 112 de faptul că Maria Axinte, de 91 de ani, din satul Valea Bourei, comuna Dolhești, a ajuns la spital după ce a fost împunsă de o vacă. Incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 19.30.  

Din cercetările poliției, a rezultat că femeia de peste 90 de ani de deplasa de la domiciliul propriu spre Așezământul social din sat, unde voia să-și viziteze o rudă, iar pe drumul forestier s-a intersectat cu o cireadă de 16 vaci, care veneau dinspre islazul comunal.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Din păcate, cireada nu era însoțită de niciun sătean, animalele fiind obișnuite să se întoarcă singure spre case la finalul zilei de pășunat. Una dintre vaci a împuns-o pe femeia de 91 de ani cu coarnele și a trântit-o la pământ.

Citeste si: VIDEO- Anchete la Parcul Zoo din Brăila după zeci de plângeri de la cetățeni

Diagnostic de traumatisme multiple 

Femeia a fost preluată de o ambulanță de la Fălticeni din locul în care a fost împunsă, cu multiple traumatisme, fiind transferată la Spitalul Județean Suceava, arată sursa citată. La aproximativ două ore de la anunțarea cazului, medicii de la UPU Suceava au comunicat decesul femeii, cu diagnosticul de traumatisme multiple.

Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si