Close sidebar
Close sidebar

O batrana in scaun cu rotile a fost aruncata pe sinele de cale ferata, sub privile ingrozite ale calatorilor. Incidentul a avut loc in gara, inainte ca trenul sa soseasca

O batrana in scaun cu rotile a fost aruncata de pe peronul garii si lovita in repetate randuri cu o piatra in cap de catre un barbat, sub privirile ingrozite ale calatorilor.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Socantul incident a fost surprins de camerele de supraveghere ale garii din orasul polonez Leszno. Batrana in varsta de 72 de ani trebuia sa ajunga la un spital, dar pentru asta avea nevoie sa schimbe doua trenuri. In primul tren l-a cunoscut pe barbatul in varsta de 33 de ani care a atacat-o. Acesta s-a oferit sa o ajute pe batrana sa schimbe trenurile, doar ca in timp ce se aflau pe peron, asteptand cel de-al doilea tren, tanaraul a aruncat-o pe femeie pe sinele de cale ferata, apoi a coborat si el, a luat o piatra de jos si a inceput sa o loveasca in cap pe batrana. Mai multi calatori care au observat incidentul au sarit in apararea femeii, punandu-l la pamant pe atacator.
O ambulanta a fost chemata la fata locului. Batrana a ajuns la spital cu rani la cap si coaste rupte. Barbatul de 33 de ani a fost arestat. El este acuzat de tentativa de omor si va fi evaluat de un psihiatru, scrie publicatia METRO.

Incidentul socant a fost surprins de camerele de supraveghere ale garii din orasul polonez Leszno. Batrana in varsta de 72 de ani trebuia sa ajunga la un spital, dar pentru asta avea nevoie sa schimbe doua trenuri. In primul tren l-a cunoscut pe barbatul in varsta de 33 de ani care a atacat-o.

Acesta s-a oferit sa o ajute pe batrana sa schimbe trenurile, doar ca in timp ce se aflau pe peron, asteptand cel de-al doilea tren, tanarul a aruncat-o pe femeie pe sinele de cale ferata, apoi a coborat si el, a luat o piatra

de jos si a inceput sa o loveasca in cap pe batrana. Mai multi calatori care au observat incidentul au sarit in apararea femeii, punandu-l la pamant pe atacator.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

O ambulanta a fost chemata la fata locului. Batrana a ajuns la spital cu rani la cap si coaste rupte. Barbatul de 33 de ani a fost arestat. El este acuzat de tentativa de omor si va fi evaluat de un psihiatru, scrie publicatia METRO.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI