Ceea ce urmeaza sa vedeti se petrece pe o sosea destul de ingusta, cu o singura banda pe sens, ce pare sa traverseze un sat. Masina la bordul careia se afla montata camera de supraveghere circula cu viteza redusa, in spatele unui camion. In apropierea unei treceri de pietoni, soferul zareste o batranica, pe marginea din dreapta a strazii, asa ca...opreste! La fel procedeaza si conducatorul masinii ce vine din sensul opus.

Cand masinile opresc, batranica se gandeste ca este in siguranta, astfel ca isi incepe traversarea. Si de aici incepe totul. Priviti-o mai intai pe batrana si partea din dreapta a ecranului! Daca n-am sti ca totul se desfasoara in timp real, ati crede ca imaginile sunt date cu incetinitorul.

In timp ce masina de pe sensul opus era oprita, din spate apare, ca din pusca, un motociclist. Barbatul pare sa mearga pe principiul: "cu toata viteza, inainte!". Motocicleta se face tandari la impactul cu masina iar omul sare in aer, apoi cade pe sosea. Se ridica insa rapid, vizibil afectat, dar capabil sa mearga pe picioarele lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Acum sa vedem ambele momente, in paralel! In timp ce bunicuta abia reuseste sa isi coboare picioarele pe sosea, motociclistul se loveste cu putere de masina din fata lui. Reactia femeii este insa de una milioane. Batranica se fereste usor din calea bucatii de metal ce sare din motocicleta, apoi isi coboara iar capul in pamant si continua mersul agale.

In timp ce motociclistul se retrage pe marginea soselei si este inconjurat rapid de oameni dornici sa-i dea o mana de ajutor, pe mijlocul trecerii de pietoni ajunge si batranica noastra, care

parca nu vede si nu aude nimic din ceea ce se intampla. Tacticoasa, bunicuta reuseste sa treaca prin grupul de oameni fara sa fie bagata in seama.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si