Close sidebar
Close sidebar

O batranica de 78 de ani a ajuns sa doarma pe scara blocului, dupa ce a ramas fara apartament. Bunica Aurelia ingheata de frig si sta nemancata cu zilele

A muncit toată viaţa, iar acum, la bătrâneţe, trece prin cea mai grea încercare. O bunică din Timişoara a ajuns, la 78 de ani, să doarmă în frig pe scara blocului, după ce a fără apartamentul în care a locuit o viaţă. Urmează o poveste emoţionantă. ##VIDEO31507##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Desculta, bolnava si lasata a nimanui. Mai intai de familie, apoi de autoritatile nepasatoare, sustine batrana. De cateva zile, bunica Aurelia tremura de frig in patul de pe casa scarii. A ramas, asemeni unui caine credincios, in fata apartamentului in care a locuit.

"De o saptamana stau aici pe hol si e foarte frig. Cand ploua, vine ploaia inauntru sub usa pentru ca usa e stricata", spune femeia.

"Acum imi este foarte greu sa cobor pentru ca am osteoporoza.  Nu ma ajuta nimeni, nu mai stiu ce sa fac", se plange batrana.
De treizeci de ani, copiii pe care i-a crescut cu drag nu s-au mai interesat de soarta ei. 

"Sunt plecati inainte de Revolutie, nu stiu unde. Nu stiu, mai traiesc sau nu mai traiesc"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Statul a pierdut in instanta locuinta sociala in care Aurelia Negrutziu a stat 18 ani. Desi actualii proprietari au lasat-o pe batrana sa ramana in casa de mila, de teama sa nu fie executata silit, femeia a plecat de buna voie. 

"Ca sa nu am probleme cu Tribunalul am chemat niste oameni care m-au ajutat sa ma mut aici, afara pe coridor, unde e frig.

Nu mai pot sa stau de frig aici", spune femeia.

Pensionara a facut nenumarate cereri ca sa primeasca o noua locuinta, dar autoritatile se plang ca numarul solicitantilor e urias. Ca sa-i vina in ajutor, au trimis o echipa de la Asistenta Sociala.

Desi i s-a oferit un loc la caminul de batrani, bunica a refuzat sa paraseasca scara blocului de teama ca autoritatile nu ii vor indeplini cererea de a primi o noua locuinta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI