Un videoclip interesant le-a captat atenția internauților. Imaginile au fost realizate pe The Shambles, o stradă istorică din York cu clădiri vechi bine conservate, unele datând chiar din secolul al XIV-lea.

În imaginile ciudate distribuite pe internet se poate observa o stradă veche din centrul orașului. Videoclipul i-a speriat pe oamenii care speculează că în imagini actorul principal este o „bicicletă bântuită”, care merge singură.

Strada pe care a fost surprinsă bicicleta bântuită este una îngustă, cu multe clădiri cu cadru din lemn.

Orașul York este unul dintre cele mai vechi din Marea Britanie, datând din anul 71 d. Hr. și are o istorie bogată în activități paranormale.

Citește și: VIDEO- Cum sunt făcute dispozitivele de vapat? Oamenii spun că nu le vor mai cumpăra niciodată: „Vrei să îmi spui că acești oameni ating muștiucul produsului fără mănuși?!”

Imaginile cu bicicleta bântuită îi sperie pe oameni

Chiar dacă orașul are multe povești care au la bază activitățile paranormale, acesta pare a fi primul caz de „bicicletă bântuită”. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă și au fost publicate pe Facebook.

În imagini se vede strada, iar pe stradă se vede cum o bicicletă merge singură, noaptea, atunci când nu este nimeni prin preajmă, potrivit Yorkshire Live, citat de Mirror.

La început totul arată normal, dar la un moment dat se vede cum o bicicletă apare în cadru de pe o stradă laterală și se îndreaptă încet către direcția în care este amplasată camera de filmat.

Ciudat este că bicicleta nu pare a fi condusă de cineva, potrivit imaginilor și, cu atât mai mult, în timp de aceasta merge, pedalele sunt nemișcate. 

Apoi, nu trece mult până când bicicleta lovește o bordură și se oprește, însă reușește să rămână perfect în picioare. După această scena, ea începe să cadă încet și să se izbească de pământ.

„Sunt multe povește în jurul zonei Shambles... Uși care se deschid și se închid din senin, case care dispar... Nu voi uita niciodată imaginile cu bicicleta. York este o întreagă enciclopedie a întâmplărilor ciudate”, a spus Mark Graham, care conduce Original Ghost Walk of York.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

El a mai adăugat că una dintre poveștile interesante din zonă este aceea a unui băiat care apare și dispare, părând șocat să-i vadă pe oamenii în fața cărora apare.

Citește și: “Rocco Schiavone”, un nou serial plin de mister, de astăzi, de la ora 22:30, la Kanal D2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si