Close sidebar
Close sidebar

O biserica de lemn din Constanta a luat foc aseara. De la ce a pornit totul?

Parca Divinitatea a facut in asa fel incat sa nu se intample o tragedie. Un incendiu a izbucnit aseara din senin la biserica de lemn Sfantul Mina din Constanta. Preotul paroh are o teorie cat se poate de lumeasca.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Focul s-a dezlantuit azi-noapte. Biserica de lemn, ascunsa intre copaci, ar fi ajuns scrum daca cineva n-ar fi zarit lumina. "Ce se intampla daca ardea toata biserica si cu toata vegetatia care este aici? Era o tragedie. Niciodata sa nu va puneti aceasta intrebare. Pai nu putem sa nu ne-o punem de vreme ce se putea produce o tragedia in seara aceasta. Noroc ca pompierii au venit prompt." , spune preotul Claudiu Banu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Facuta complet din lemn si tratata cu un ulei special, inflamabil, biserica de lemn Sfantul Mina se putea transforma in doar cateva minute intr-o torta. Focul se pare ca a pornit din acest punct.

Preotul paroh sustine ca la miezul noptii ar fi trebuit sa tina slujba aici. Cine ar fi vrut sa vada lacasul de cult arzand... Nimeni nu stie deocamdata.

"A dat-o cu motorina! Uitati ca miroase a carburant! A dat-o cu carburant", spun anumite voci.

Politistii au declansat o ancheta si incearca sa afle daca e vorba de o mana criminala.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI