Close sidebar
Close sidebar

O biserică din Botoșani a luat foc din cauza lumânărilor lăsate nesupravegheate

Un incendiu a avut loc, joi, în Biserica "Sfântul Voievod Ştefan cel Mare" din localitatea Cătămărăşti Deal din judeţul Botoşani.

Alexandra Costea,

O biserică din Botoșani a luat foc din cauza lumânărilor lăsate nesupravegheate

[Sursa foto: istock.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conform Dorinei Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, incendiul a pornit de la lumânărarul lăcaşului sfânt, în timp ce preotul şi credincioşii se aflau la slujbă.

,,Când s-a produs incendiul, preotul şi credincioşii erau la slujbă, în afara lăcaşului de cult. Aceştia au observat că un fum gros iese din interiorul clădirii folosite pentru a aprinde lumânări şi au intervenit cu stingătoarele din dotare, dar şi cu găleţi cu apă. Totodată, au solicitat sprijin de la pompierii botoşăneni", a precizat Lupu.

Citeste si: Gest scandalos într-un magazin din Buzău. Agenții de securitate au pus la pământ și au călcat pe gât un bărbat care susținea că a fost înșelat

În biserică ardea o cantitate mare de lumânări

La locul incendiului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, iar la momentul respectiv ardea o cantitate mare de lumânări, cu degajări mari de fum.

[Sursa foto: ISU Botoșani]

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O gravidă din Botoșani, depistată cu Covid-19, a plecat în Africa în loc să stea în carantină

,,Incendiul a fost stins în limitele găsite. Locul unde s-a manifestat incendiul se afla la distanţă faţă de biserică şi alte construcţii, neexistând pericolul de extindere a flăcărilor", a adăugat Dorina Lupu.



Incendiul a pornit de mai multe lumânări aprinse, lăsate nesupravegheate.

Citeste si: VIDEO- Pernele emoționale. Afacerea de succes a unei tinere mămici din București: ”Ele, practic, sunt pernele păpușă”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI