Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea. Pompierii de la Detașamentul de Pompieri Drăgășani au mers în sprijin cu o autospecială de stingere.

Ce au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență?

„Sosiți la fața locului, pompierii au găsit acoperișul bisericii, construit din lemn cu învelitoare din șită, cuprins în totalitate de flăcări.

Din informații furnizate de apelant, biserica este încadrată ca monument istoric. Pentru salvarea edificiului, s-au efectuat dispozitive de stingere în jurul clădirii și s-a acționat mai bine de 3 ore, de la sosirea echipajelor la locul intervenției. Din păcate, cantitatea foarte mare de lemn uscat din componența edificiului, precum și temperaturile ridicate, au favorizat extinderea la întreaga clădire”, au transmis reprezentații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vâlcea.

Potrivit cercetărilor, flăcările ar fi pornit după producerea unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Incendiu violent în Cluj-Napoca. Focul s-a extins de la o hală la mai multe case. Mesaj RO-Alert

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seara în Cluj-Napoca, la o hală pe strada Luncii din municipiu. Focul s-a extins la cel puțin trei case din vecinătate, anunță reporterii Kanal D. A fost emis un mesaj RO-Alert prin care locuitorii din oraș sunt avertizați cu privire la degajările masive de fum și sunt sfătuiți să evite zona.

Incendiul din Cluj-Napoca  s-a manifestat la o hală și s-a extins la acoperișul a trei case.

Potrivit sursei citate, nu sunt victime până acum, iar din cauza degajărilor mari de fum a fost transmis mesaj RO-Alert.

Primarul Clujului, Emil Boc a anunțat, vineri seara, în jurul orei 22.00, că incendiul a fost localizat și că nu sunt victime. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Incendiu puternic în Cluj-Napoca.  Intervenția este în dinamică. Intervin toate Detașamentele ISU Cluj.

Pompierii au trimis inițial trei autospeciale și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca.

Incendiu puternic în Cluj-Napoca.  Intervenția este în dinamică. Intervin toate Detașamentele ISU Cluj.

Pompierii au trimis inițial trei autospeciale și autoscara de la Detașamentele 1 și 2 Cluj-Napoca. 

"Incendiu major cu degajări mari de fum" în Cluj-Napoca

Potrivit primelor informații, sunt înregistrate pagube și la autoturismele aflate în interiorul halei. 

Fumul este foarte puternic și este vizibil din mai multe zone ale Clujului. 

În imaginile surprinse de jurnaliști, se văd acoperișurile caselor care ard și panica unor șoferi care fug din zonă.

O mașină încearcă să dea cu spatele si să iasă rapid din strada aflată în pericol:

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

Incendiu Cluj-Napoca UPDATE 22.00.  Incendiul violent de la depozitul Unix din cartierul Mărăști a fost localizat de pompierii clujeni. Nu sunt înregistrate victime.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a cerut sprijin de la inspectoratele din județele Alba, Mureș, Sălaj și Bistrița-Năsăud pentru stingerea incendiului din cartierul Mărăști.

Incendiu Cluj-Napoca- mesajul primarului Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca a anunțat, vineri seara, pe Facebook, că nu sunt victime și că incendiul este localizat, fără a mai exista risc de extindere la imobilele din apropiere.

Bilanțul incidentului de vineri, potrivit lui Emil Boc: o hală-depozit a ars în totalitate, cel puțin 2 case sunt afectate. "După stingerea completă a incendiului vom face evaluarea finală; în cazul în care este nevoie, asigurăm locuințe de urgență celor afectați de incendiu",  mai scris primarul Clujului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si