O tanara din Botosani a ales sa lucreze intr-un domeniu dedicat barbatilor, insa ar putea sa ii depaseasca pe multi. A luat toate atestatele si categoriile auto de care are nevoie si s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupa de transporturi de substante periculoase.

”Conduc o cisterna care transporta substante toxice, corozive, inflamabile, acetona, etc. Unii îmi spun ca sunt nebuna, altii ma considera inconatienta, dar e ceea ce îmi place”, ne-a spus Elena, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Tanara nu este singura, ci cu Catalin, monstrul de 440 de cai putere: ”Mi-am botezat capul tractor Cătălin. Este iubirea mea. Mai ales de când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde”.

Desi s-ar crede ca frumusetea i-a deschis mult usi, lucrurile n-au stat deloc asa. Ba chiar, angajatorul a avut nevoie de un vot de incredere din partea unui prieten de-al ei pentru a o angaja.

De doi ani este sofer pe TIR si nici nu vrea sa faca altceva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si