Close sidebar
Close sidebar

O blonda sexy face cariera in lumea barbatilor la doar 26 de ani. Conduce un TIR incarcat cu 40 de tone de substante periculoase prin toata Europa

Are doar 26 de ani, insa asta nu o sperie sa strabata Europa lung si-n lat la volanul unui TIR, incarcat cu 40 de tone de substante periculoase.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

O tanara din Botosani a ales sa lucreze intr-un domeniu dedicat barbatilor, insa ar putea sa ii depaseasca pe multi. A luat toate atestatele si categoriile auto de care are nevoie si s-a angajat la o companie din Italia, care se ocupa de transporturi de substante periculoase.

”Conduc o cisterna care transporta substante toxice, corozive, inflamabile, acetona, etc. Unii îmi spun ca sunt nebuna, altii ma considera inconatienta, dar e ceea ce îmi place”, ne-a spus Elena, potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O polițistă este cercetată pentru că avea o relație cu un traficant de droguri și o aventură cu șeful ei căsătorit, în același timp- antena3.ro

Tanara nu este singura, ci cu Catalin, monstrul de 440 de cai putere: ”Mi-am botezat capul tractor Cătălin.

Este iubirea mea. Mai ales de când sunt singură, avem grijă unul de celălalt. Poate pentru unii camionul e doar o maşină, pentru mine e mult mai mult, e un prieten de nădejde”.

Desi s-ar crede ca frumusetea i-a deschis mult usi, lucrurile n-au stat deloc asa. Ba chiar, angajatorul a avut nevoie de un vot de incredere din partea unui prieten de-al ei pentru a o angaja.

De doi ani este sofer pe TIR si nici nu vrea sa faca altceva.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI