Close sidebar
Close sidebar

O boală misterioasă, nemaiîntâlnită până acum, i-a mutilat faţa! Este explicaţia unui medic chirurg, dat în judecată de un gorjean,după ce l-ar fi nenorocit pe viaţă.

Omul susţine că doctorul i-ar fi făcut aproape 40 de intervenţii chirurgicale, fără să aibă dreptul de a face astfel de operaţii estetice. Întrebat dacă e adevărat, medicul ne-a dat o replică de ne-a lăsat.. fără cuvinte! Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional. ##VIDEO28428##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Aristica Lalau. Un om intreg, pana in 1997, ciopartit, apoi, ani la rand, bucata cu bucata! Barbatul, fost cantaret de muzica populara, sustine ca cel care i-a cioplit chipul de monstru este medicul chirurg Mihai Staniloiu.

Aristica Lalau- Sa il ierte dumnezeu, eu nu il iert ca mi-a distrus viata, lumea ma priveste cu dispret,  dintr-un barbat normal... Am ajuns o leguma. O leguma medicala.


Tot necazul pacientului i s-ar trage de la o infectie la masea. Abcesul ar fi dus la operatii in sir, si asa ar fi ramas fara bolta palatina, adica, cerul gurii.

"Nu mai am din falca superioara. Si ma inec. Ma inec cu apa, ma inec cu mancare Mi-a franjurat buza superioara."

Pe barbatul care, altadata, facea bani frumosi din vocea lui, abia il intelegi. Are gura macelarita si de ani buni refuza sa-si mai priveasca propriul chip in oglinda.


"Imi spune, uite, sunt de acord, am gresit, te repar, mi-a spus ca spera sa fie totul bine, ca el se va documenta pe chirurgie plastica si estetica pentru ca nu o stapaneste foarte bine.

MIHAI STANILOIU: Ba, fi-ti-ar tiganul al dracului sa-ti fie. Ce dracului aberezi, ma, nu stiu...Pe cuvantul meu! domnule doctor, eu va intreb. Aati vazut tigan..., ati vazut tigan sa fie cinstit?

Noi am vazut doar un om aflat in suferinta, care, de aproape doua decenii, isi cauta
dreptatea! Reactia medicului e naucitoare. Si se termina cu un spate intors reporterului venit sa ceara un punct de vedere in fata acuzatiilor.

Cu cateva minute inainte, medicul a avut si o explicatie pentru tot necazul omului. De vina ar fi o boala nemaintalnita pana acum in tratatele medicale.

Aristica Lalau s-a judecat cu medicul Staniloiu. Instanta a fost de partea doctorului, insa gorjeanul nu vrea sa se dea batut.
Urmatorul pas, spune el, va fi sa obtina condamnarea chirurgului, prin CEDO.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI