O bombă neexplodată a fost găsită în curtea unei grădinițe din Reșița, iar o echipă de pirotehniști a fost solicitată să intervină.

Autoritățile ajunșe la fața locului spun că este vorba despre o bombă de aruncător artilerie, cu un calibru de 120 mm.

Citeste si: Polițiștii, la un pas să sară în aer în timpul anchetării unui furt

Anterior acestui incident, pirotehniștii au intervenit în localitatea Moldova Nouă, unde, în timpul executării unor săpături executate de lucrători ai primăriei s-a găsit un proiectil perforant.

Citeste si: Ucraina acuză armata rusă că a minat o suprafață uriașă din teritoriul său

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Având în vedere faptul că, în această perioadă din an, sunt efectuate o serie de lucrări, săpături în domeniul construcțiilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin atrage atenția asupra riscurilor care pot să apară în cazul descoperirii unor muniții sau elemente de muniție. Pentru a evita producerea unor evenimente cu urmări grave, persoanele care găsesc astfel de muniții sunt rugate să solicite sprijinul echipajelor specializate prin SNUAU 112”,

au transmis pompierii.

Polițiștii, la un pas să sară în aer în timpul unor căutări nocturne

Cadrele Poliției Municipiului Roman au avut parte de o surpriză deloc plăcută, în timp ce făceau cercetări nocturne care vizau o infracțiune de furt de deșeuri metalice.

Citeste si: Ce sunt bombele cu fosfor folosite de ruși în Ucraina. Ce efecte au asupra oamenilor

Situația la care aceștia erau prezenți putea prezenta riscuri majore, așa că a fost necesară intervenția specialiștilor de la ISU Neamț.

Apelul a fost înregistrat pe 03 aprilie 2022, la ora 00:10, atunci când a fost găsită o bombă de mare calibru din cel de-al Doilea Război Mondial.

Citeste si: Zelenski acuză Rusia că atacă cu bombe cu fosfor

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si