Potrivit Politiei Capitalei, o femeie de 31 de ani a sesizat politia cu privire la faptul ca mai multe persoane necunoscute i-au furat din casa mai multe bijuterii si cardul de salariu, care a fost utilizat pentru mai multe plati.

Politistii au descoperit ulterior ca bona, o femeie de 36 de ani, pe care familia o angajase la inceputul lunii martie in urma unui anunt de pe internet, a furat bijuteriile si cardul, care a fost folosit pentru mai multe plati si adus inapoi in casa familiei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

In urma perchezitiilor facute la domiciliul bonei, politistii au gasit bijuteriile furate. De asemenea, au descoperit faptul ca o tanara de 19 ani a folosit cardul de salariu.

Cele doua femei au fost arestate preventiv, fiind cerccetate pentru furt, operatiuni financiare in mod fraudulos si accesul ilegal la un sistem informatic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si